Agenda

Het veteraneninloophuis op de laatste donderdag van de maand (van 20:00-22:00) zijn weer mogelijk in Huize Raffy. We zijn daarbij afhankelijk van de regels van Huize Raffy. Krijgt u geen email met informatie over de inloop dan is uw email adres mogelijk niet bekend bij het bestuur. Graag uw email adres en wijziging daarvan doorgeven aan andykarten@bredaseveteranen.nl. Zie inloophuis pagina.

De week voor de inloop avond hebben we op dezelfde locatie van 14:00-16:00 de inloopmiddag.

Daarnaast hebben we elke eerste donderdag van de maand (van 17:00-19:00) is er een borrel bij de Heeren van Breda op de Grote Markt

In navolging van een eerdere, zeer succesvolle vertoning van de film ‘DE VUURLINIE’, mag ik u uitnodigen voor een tweede mogelijkheid deze indrukwekkende film te gaan zien.


Dankzij de geweldige steun van bioscoop Pathé, gemeente Breda en een bescheiden aandeel van de Stichting Veteranen Breda, zijn er voor u én uw partner (het thuisfront komt ook aan de orde) of een begeleider per veteraan twee gratis tickets voor deze film beschikbaar. We hebben plaats voor maximaal 175 gasten. Wees er snel bij, want de stoelen worden verdeeld op basis van volgorde van aanmelding.

Datum: 10 oktober 2023
Tijd: 19. 30 uur
Locatie: Pathé, Chasséveld 15, 4811 DH Breda

Aanmelden graag uiterlijk 1 oktober 2023 via een e-mail met vermelding van de namen van de bezoekers en uw registratienummer naar:  vuurlinie@bredaseveteranen.nl

Voor toegang tot de bioscoop, graag uw veteranenpas meenemen.

Overige activiteiten

Zaterdag 28 oktober 2023: Bredase Veteranendag

Ook dit jaar valt de Bredase Veteranendag samen met de viering van de Bredase bevrijding. Net als afgelopen jaar starten we op de Parade (oude Chasse kazerne terein) . Verder details volgen gedurende het jaar.

Zodra meer activiteiten bekend zijn zullen we deze pagina aanpassen.